Choose language:ennb

Fargerike sommerpropeller til salgs!

Innimellom alle bestillingene blir det litt tid til å prøve ut spennende og herlige garnfarger. Det har resultert i et lite lager av propeller – både store og små – i herlige sommerfarger. De legges nå ut for salg, så her er din sjanse til å hoppe over bestillingskøa. Send en mail til: maria@detskavisesatdeteheimlaga.no eller en privat melding på Facebook-siden til Heimlaga om du er interessert. Der legges det også ut bilder og beskrivelse av hver enkelt propell. Førstemann (eller kvinne) til mølla!

Ha en fortsatt herlig sommer!

Maria – Hovedhekler.

Propell 2013

3propell uten ramme

Endelig er et nytt produkt i Heimlagafamilien klart for å vises frem til omverdenen! Propell er er tøff liten sak for både jenter og gutter i alle størrelser, som vil pynte seg litt ekstra i hverdagen eller i festlig lag. Propell er laget av langfibret Egyptisk mercerisert bomull, som er den fineste bomullen man får tak i. Den er og laget med teknikken “hakking”. Den er stivet av med en flat trepinne, så den er stiv, lett og tåler å vaskes. Den har et bredt strikk rundt halsen som enkelt strammes inn om det er behov for det. Propell kommer i en størrelse, men har godt med strikk, så den kan justeres etter behov.

28_Propell

Propell vil bli klar for bestilling innen kort tid og i god tid før konfirmasjonstid og 17.-mai. Hipp hipp!

06_Propell

Disse flotte bildene er tatt av Harald Wanvik og modellene er Isabel Borgan Hessevik og John Sivert Brandt. Tusen takk for en super jobb i snøstormen 13. mars!

11_Propell

Maria – hovedhekler

Inspirasjon og deilig kreativitet

Hovedhekleren er alltid på utkikk etter ny inspirasjon og kreativt design. Gjerne innenfor heklekunsten. Alltid på søken etter et nytt Heimlaga-design! Det finnes så mange flinke og kreative mennesker, så det store spørsmålet er: når stopper det..? Kan alle en gang gå tom for nye ideer?

Her er en liten oppsummering av ukas beste inspirasjon. For å se mer kreativitet kan du trykke på bildene for å komme til blogger/hjemmesider som beviser at det langt i fra er tomt for gode, lekre, spreke og kreative ideer enda. Hurra!

Denne dama har hekla sin egen budekjole. Veldig imponerende! Og lekkert.

Skinn og garn er superkult sammen. Og papir også. Rått!

Kaptein Biff hekler søte, små dyr. Bamse-baby! Og en veldig skummel drage.. Monstermønster er kanskje strikking, men alt for kult til å ikke bli med som deilig kreativitet!

 

Konklusjon: HEKLING ROCKER!

Maria – Hovedhekler

Strikkekafé og nytt garn

Heimlaga er inne i en kreativ prosess, på søken etter ny inspirasjon, deilig ullgarn og nye kreative ideer. Da passet det fint at den årlige Strikkekaféen med Huslidslaget ble avholdt på Jadarheim grendehus denne måneden. Husfliden kom og viste fram nye mønstre og nye garnsorter.

En inspirerende og sosial kveld som tok slutt så alt for raskt.. Håndarbeid er morsomt – og igjen trendy!  Det gleder et heklehjerte.

Maria – Hovedhekler

Heimlaga på Instagram!

Hei – og takk for sist.

Det har blitt en stund mellom hver post, men Heimlaga lever! Og heklevenner: gled dere! Heimlaga er nå å finne på det spennende Instagram, forhåpentligvis med en større oppdateringshyppighet. Følg “DetskavisesatdeteHeimlaga” og få med deg små drypp fra Heimlagas hverdag. En hverdag fyllt av garnrester, farger, heklenåler, staver, stoppnåler, betennelser, nye design på vei og annet spennende heklesnæks.

I tillegg kan du hashtagge egne bilder av Heimlaga-produktene på hashtag #Detskavisesatdeteheimlaga. Hold tunga rett i munnen så blir taggen riktig og vi kan alle se bilder av produktene.

Ha en fortsatt fin uke og en herlig helg!

Hovedhekler i Heimlaga